Influencer inom mat!

Nu ska jag prova ett nytt spännande recept… eller snarare ett koncept för min matblogg. Japp jag sadlar om här som en så kallad influencer. En influenser som fokuserar på mat och matlagning vilket är ganska roligt. Jag har starkt inspiration från Matgeek. Jag skulle inte vilja kalla mig för influenser i dagsläget… Jag har expertis inom internetmarknadsföring och som affiliate, något jag fortsätter att pyssla med vid sidan av.

Det finns flera väsentliga skillnader mellan en ”influenser” och en ”affiliate” i arbetssätt. Här blir det korta och intressanta blogginlägg framöver medan affiliates ofta kör tunga faktabaserade texter för att exempelvis komma längre upp i Google. Många influencers har inte samma tekniska expertis, därav har jag en viss fördel i jämfört med andra nybörjare. Sedan vad som ofta skiljer sig är att influencers ofta får publicitet som en riktig kändis om man slår stort.

* Notera att jag idag inte är någon proffs eller någon kändis.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*